Telefoonhouder auto Action, Lidl & meer Budget Keuzes

In de moderne wereld is onze smartphone niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. If je nu onderweg bent naar je werk, een rondtrip maakt of gewoon even snel de weg wilt vinden, een telefoonhouder in de auto is niet te missen. Al helemaal niet omdat je je telefoon niet in je handen mag hebben tijdens het rijden.

Maar waar kan je zo’n handige telefoonhouder nu eigenlijk voor een schappelijke prijs vinden? In deze blog gaan we op zoek naar de beste plekken om een voordelige telefoonhouder te scoren. We starten bij de Action, gaan daarna door naar de Lidl en zullen afsluiten met nog meer budget keuzes. Althans, we sluiten de blog zelf af met een beknopte koopgids. Dit helpt om je uiteindelijke keuze te kunnen maken (echt waar!).

Telefoonhouder auto Action

Waar kan je beter terecht dan bij de Action voor dit soort spullen. En inderdaad, de Action biedt een uitgebreid assortiment aan telefoonhouders. Niet alleen degene die je in huis neerzet, maar dus ook degene voor in de auto. We hebben er een mooie selectie van gemaakt, die we nu voor je zullen uiteenzetten.

Lab31 auto-smartphonehouder

Prijs: €3,99

We beginnen maar meteen met de duurste van allemaal, namelijk degene van het merk Lab31. En ja, wij zijn net zo verbaasd als jij dat slechts vier euro de duurste variant betreft. Maar goed, het gaat om een houder die je op het dashboard zet. Hier moet je dus wel de ruimte voor hebben. De bevestiging gaat overigens via een zuignap, dus dat is niet heel lastig te monteren. Handig om verder te weten is dat de houder geschikt is voor telefoon met de afmetingen tussen de 130 x 59 mm en 169 x 87 mm. Daarnaast kan je de telefoon in elke mogelijke stand draaien. Dus als je je navigatie liever horizontaal hebt, is dat geen probleem.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Xtronic smartphonehouder

Prijs: €0,99

Geen. Geld. Dat is het enige waarom je deze telefoonhouder auto al zou moeten aanschaffen. Tenminste, over de kwaliteit hebben we het dan niet. We moeten eerlijk bekennen dat we de houder niet hebben uitgeprobeerd, maar sommige dingen die zo goedkoop zijn, zijn nou eenmaal niet van de beste kwaliteit. Anyway, je installeert het gevaarte door de klemmetjes in het ventilatorrooster te plakken. Houd dus rekening met de soort ventilatoren van je auto, want in een Mini Cooper zal het klemmen wat moeilijker gaan dan in een Renault Twingo, om maar een voorbeeld te noemen. Maar, waarschijnlijk weet je dat zelf wel het beste!

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Xtronic telefoonhouder auto

Prijs: €1,99

Deze telefoon houder, die nog steeds niks kost, schaf je aan voor een schappelijke twee euro. Met een zuignap maak je deze vast aan de ruit. Doe dit op een plek waarvan je zeker weet dat het je zicht niet blokkeert en waar het stevig blijft hangen. Van je telefoon weet je dan weer wel zeker dat deze stevig blijft zitten, gezien het gaat om een ‘montage’ met klem. Deze klem zorgt er op zichzelf dan weer voor dat je je telefoon op elk mogelijke hoek kan laten hangen. Horizontaal, verticaal of juist scheef (?), niets is de gek voor het mechanisme dat 360 graden kan draaien.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Telefoonhouder auto Lidl

Niet alleen bij de Action, maar ook bij de online webshop van de Lidl zal je kunnen slagen. We hebben uit het assortiment twee budget varianten geselecteerd. Kijk maar even!

ULTIMATE SPEED® ULTIMATE SPEED Smartphonehouder

Prijs: €5,99

Eigenlijk is dit niet één telefoonhouder, nee, het zijn er wel drie. Van dit merk verkoopt de Lidl namelijk een houder met twee klemmen, eentje met 3 klemmen en een derde met bevestiging van je telefoon via een magneet. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Overigens plaats je alle drie de houders in het rooster van de airco. Verder moet je er rekening mee houden dat alleen de houders met de klemmen 360 graden kunnen draaien. Bij de magneetvariant zal je telefoon zich altijd in verticale stand begeven. En oh ja, niet vergeten dat je dit dus alleen online kan aanschaffen. In de winkel zal je niks tegenkomen, helaas.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

TRONIC® Auto-smartphonehouder

Prijs: €9,99

Ben jij iemand van wie de telefoon altijd leeg is? Misschien is deze telefoonhouder voor in de auto dan iets voor jou. Het gaat namelijk om een houder die wordt geleverd inclusief een Smart-Fas-Charge oplaadstekker. De kabel krijg je er alvast bij, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. En, tijdens het opladen, wat je ’s nachts niet doet omdat je bang bent voor kortsluiting, ben je verzekerd van een geïntegreerde zekering, kortsluiting- en overspanningsbeveiliging. Kan je dus gewoon met een gerust hart het een en ander opladen als je aan het rijden bent naar je werk. Moet je trouwens wel een telefoon hebben die minimaal 5 cm en maximaal 9 cm breed is.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Andere budget keuzes

Misschien koester je wat haat tegenover de Action en vind je het bestellen bij de Lidl maar niks. Je bent in zo’n geval waarschijnlijk op zoek naar andere budget keuzes. Gelukkig staan wij altijd voor je klaar. We presenteren dan ook met liefde een aantal andere budget keuzes. Fijn, toch?

Telefoonhouder auto GSMPunt

Prijs: €8,95

Wat houden we er toch van als een product ontzettend veel positieve en goede recensies heeft. De Universele Ventilatierooster Telefoonhouder voor in de Auto is daar een voorbeeld van. Zoals de naam je al doet vermoeden is het een houder die je in je aircorooster bevestigt. Je telefoon zelf wordt vastgeklemd tussen twee klemmen. Weet overigens dat de houder niet in álle roosters zal passen. Dit heeft ermee te maken dat sommige roosters en wat meer ronde vorm heeft of dat de ‘spijlen’ simpelweg te dik zijn, zoals dat bij de Alfa Romeo Mito bijvoorbeeld het geval is. Gelukkig staan er op hun website plaatjes en hoef je dus niet te gokken of iets zal passen of niet.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Telefoonhouder auto Hema

Prijs: €3,50

Over het algemeen is de Hema niet de allergoedkoopste winkel. We mean, bij de Hema koop je een handdoek voor 5 euro of duurder, bij de Action ben je al voor twee euro klaar. En zóveel verschil zit er nu ook niet tussen de kwaliteit. Anyway, je kan wel begrijpen dat deze telefoonhouder dus van een prima kwaliteit is. Je bevestigd ‘m in je ventilatierooster en het hele gevaarte kan 360 graden draaien. Veel mensen vinden het prettig als hun navigatie horizontaal wordt weergeven, maar tijdens het bellen voldoet een verticale stand een stuk beter.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Telefoonhouder Alle Kabels

Prijs: €7,99

We eindigen de lijst maar nog eens graag met de telefoonhouder die je met een zuignap bevestigd. Mocht je namelijk geen ‘geschikt’ ventilatierooster hebben, dan schiet het natuurlijk niet op dat de hele lijst uit dat soort houders bestaat. Maar goed, een zuignap dus. Aan die zuignap zit een zwanenhals, waarmee je telefoon uiteindelijk op een plek komt waar hij goed zichtbaar is. Je hoeft dus niet telkens je hoofd te bewegen omdat het beeld achter bijvoorbeeld je stuur zit. Met de telefoonhouder van Alle Kabels ben je voor een schappelijke prijs voorzien van een kwalitatief prima item.

Klik hier om de telefoonhouder auto te bekijken

Koopgids

Ben je nog een beetje aan het twijfelen? Geen probleem, want met de volgende punten uit de beknopte koopgids, weet jij al gauw waarvoor je moet gaan. Snel doorlezen dus!

 • Type telefoonhouder
  Er zijn verschillende soorten telefoonhouders voor in de auto, zoals zuignapbevestigingen voor het dashboard of de voorruit en klemmen voor luchtroosterhouders. Met name bij die eerste en laatste categorie zal de houder niet in alle auto’s passen
 • Compatibiliteit
  Zorg ervoor dat de telefoonhouder geschikt is voor jouw smartphone. Sommige houders hebben verstelbare armen of klemmen om verschillende telefoonformaten te kunnen vasthouden. Zo kan ook de bijrijder zijn telefoon er eventueel in kwijt.
 • Kijkhoek en rotatie
  Controleer of de telefoonhouder de gewenste kijkhoek en rotatie biedt, zodat je jouw telefoon gemakkelijk kunt aanpassen voor optimale zichtbaarheid tijdens het rijden.
 • Stabiliteit
  Een goede telefoonhouder moet stevig en stabiel zijn om te voorkomen dat jouw telefoon tijdens het rijden wiebelt of valt.
 • Bedienbaarheid
  Zorg ervoor dat de telefoonhouder gemakkelijk te bedienen is, zodat je jouw telefoon met één hand kunt plaatsen en verwijderen, zonder afgeleid te worden. Natuurlijk moet hij ook goed blijven zitten.
 • Extra functies
  Sommige telefoonhouders bieden extra functies zoals draadloos opladen, extra USB-poorten of ingebouwde kabelmanagementopties. Overweeg deze extra’s als ze nuttig voor je zijn. Bijvoorbeeld die van de Lidl komt hier mooi met overeen.

Schaf een telefoonhouder auto aan en geniet binnenkort nog van een geweldige, veilig rit, inclusief navigatie of handsfree bellen vanaf je telefoon. Veel rijplezier!