Megan Desaever: Temptation Island, Only Fans, Dubai en meer informatie

shore during daytime

Living my best life 🙏🏼

Always traveling 🌎

Dat is er wat er in maart 2024 in de bio van Megan Desaever staat. Gezien de talloze vakantiekiekjes in verre oorden die te zien zijn op haar Instagram-account, denken we dat dat tweede inderdaad wel waar is. Over dat eerste, tja, daar zou je misschien wel een andere mening over kunnen hebben. Want, zo blijkt uit de vele nieuwsberichten, er staan niet heel veel leuke dingen op haar te wachten.

Anyway, daar komen we later op terug. We beginnen straks namelijk eerst met de basis, vanuit waar we verder werken. Het kan natuurlijk zo maar zijn dat je eigenlijk geen idee hebt wie dit nu eigenlijk is. Ook voor die personen zijn we er.

Wie is Megan Deseaver?

Het begon allemaal in 2018, toen de nauwelijks 18-jarige Megan Deseaver ging meedoen aan Temptation Island. Temptation Island is een reality-tv-programma waarin koppels gescheiden worden en verblijven op een tropisch eiland met verleidelijke vrijgezellen. Ze moeten trouw blijven aan hun partners, maar worden constant uitgedaagd door verleidingen. Het doel is om te zien of ze de verleiding kunnen weerstaan en hun relatie kunnen behouden. Je kan wel begrijpen dat dit alleen maar kan leiden tot drama.

Maar goed, Megan deed dus mee aan het programma met haar vriend, wie in een jaar al talloze keren de mist in was gegaan. Het was destijds ongetwijfeld even schrikken, maar het was wel de manier waarop Megan haar bekendheid verwierf.

Van Temptation naar Only Fans

Niet veel lang na de uitzendingen van Tempation heeft Megan het een en ander aan haar lichaam aan het veranderen. Onder het mom van ‘ze weten toch al wat er onder mijn kleren zit’, begon ze met haar nieuwe looks een Only Fans account. OnlyFans is een online platform waar content creators tegen betaling exclusieve foto’s, video’s en andere inhoud kunnen delen met abonnees. Hoewel het eerst nog wel degelijk is, betekent ‘exclusief’ nu ook bepaalde dingen op seksueel gebied.

Als je dit al ‘gratis’ op haar Instagram-account kan zien… Wat staat er dan op OnlyFans?

Belastingfraude

Hoeveel fans betalen, hangt een beetje af van de creator. Maar, als er berichten zijn dat Megan in de eerste tijd al zo’n €20.000 euro verdiende aan het platform, kan je wel raden dat het een echte vetpot is. Good for her, want naar eigen zeggen heeft ze een dure smaak. Dure dingen worden natuurlijk niet zonder geld betaald. Echter kwam er in 2023 in het nieuws dat Megan daar finaal de mist mee in is gegaan. Want, in plaats dat ze belasting over haar inkomsten betaalde (zoals iedere goede Belg dat doet), deed ze dat niet. Ze zou namelijk de helft moeten inleveren en dat vond ze niet eerlijk.

1 en 1 maakt 2 en zo kan je ook wel verwachten dat Megan dus een rechtszaak boven het hoofd hangt. Spijt heeft ze overigens niet van deze confession, omdat ze daardoor ineens vier keer meer fans op Only Fans had.

Rechtbank

Een jaar later is de zaak nog niet afgerond en hangt haar een hoge boete boven het hoofd. Overigens is dat niet de enige zaak waar ze terecht in staat. Ze heeft namelijk met haar vader ook niet zulke nette dingen gedaan. Het stel wordt verdacht van sociale fraude en het onterecht aanvragen van coronapremies in een voormalige cocktailbar. Er zou in totaal meer dan een ton zijn verdwenen in hun eigen broekzak. Een mogelijk gevolg? Nou, een celstraf van 5 jaar. We zijn benieuwd naar wat de uiteindelijke uitspraken, in beide zaken, is geworden. Laat het recht zegevieren, wat ons betreft.

De valkuil van sociale media

Laatst hoorden we een stuk van iemand die zich afvroeg sinds wanneer het normaal is geworden dat je je lichaam verkoopt op het internet. Dat je blijkbaar niet mag zeggen dat zo’n iemand geen eigenwaarde heeft, maar er vervolgens wel tienduizenden euro’s aan verdiend. Sinds wanneer worden programma’s als EOTB (Ex On The Beach) en Temptation Island gebruikt als opstapje om bekend te worden? En waarom geven er mensen zoveel geld uit aan content die je ook gewoon gratis op het web kan vinden?

Het zijn vragen die vandaag de dag steeds meer naar voren komen, maar met dezelfde snelheid ook weer onder de tafel worden geschoven. Want aan de andere kant moeten mensen als Megan Deseaver het ook zelf weten wat ze doet. Als zij inderdaad geen belasting wil betalen, naar Dubai wil verhuizen en de risico’s daarvan aanvaardt, then who are we to blame. Anyway, het is een interessant onderwerp waar we het later misschien nog wel over gaan hebben.

Conclusie

Dus, wat hebben we kunnen leren van dit alles? Een aantal dingen. Allereerst kan je ontzettend veel geld verdienen aan het ‘verkopen’ van je lichaam. Ten tweede is het misschien verstandig om je in te lezen in het reilen en zeilen van inkomstenbelasting, om ergere dingen te voorkomen. Verder is het interessant om te zien hoe iemand als Megan Deseaver zo snel zo bekend is geworden, alleen maar door mee te doen aan een tv-programma. Klinkt als een vrij puike conclusie, nietwaar?