Antonia Gentry: vermogen, relatie, carrière en meer informatie

person using silver and black laptop computer

Hebben we het over een jong succes in de wereld van het acteren, dan zou misschien de naam van Antonia Gentry wel omhoog moeten komen. Alhoewel haar succes tot op heden eigenlijk gebaseerd is op éé grote rol, is het toch wel degelijk knap wat de mid-twintiger nu al heeft gepresteerd.

In deze blog zullen we het een en ander over deze mooie jongedame vertellen. We hebben het over haar opleidingen, het begin van haar carrière én over andere zaken zoals haar relatie en meer informatie. Wij zijn in elk geval erg fan van haar werk. Mocht jij ook nieuwsgierig zijn, dan zouden we vooral lekker aanraden om door te lezen en op die manier van allerlei informatie te vergaren.

Een voorspoedige start van de carrière

Al sinds Antonia jong was, wist ze dat ze actrice wilde worden. Ze speelde dan ook al vroeg in kleine toneelstukjes en sloot zich op de middelbare school bijvoorbeeld ook aan bij een theatergezelschap. Echter is een ‘droom’ nog geen garantie om er ook je baan van te maken. Daarvoor is het bijvoorbeeld handig om een opleiding te volgen en, in het geval van zo’n ‘kunstige’ baan, een portfolio op te bouwen. De opleidingen die na de middelbare school volgden, waren:

  • Studie drama aan de John S. Davidson Fine Arts Magnet School in Augusta, Georgia
  • Studie drama aan de Emory University in Atlanta, Georgia

Nog voorafgaand aan het afronden van haar beide studies, speelde Gentry al een aantal bijrollen in tv-series. Maar, zoals we allemaal wel weten, bleek de rol van Ginny in de serie Ginny & Georgia (Netflix) dé rol die ze nodig had voor de opzet van haar carrière.

Ginny & Georgia

Ongeveer in de laatste week van het afstuderen aan Emory University kreeg Gentry een uitnodiging voor een auditie in de mail. De auditie voor de serie Ginny en Georgia, dus. Hoewel ze het eigenlijk heel druk was en zelfs op het punt stond van ‘failen‘, koos ze er gelukkig voor deze kans niet aan haar voorbij te laten gaan. Gelukkig maakte ze die keuze, want een aantal maanden later zat ze meermaals in het vliegtuig naar LA voor de opnames van het eerste seizoen. Haar vertolking van Ginny valt in de smaak bij het grote publiek en ineens staat Gentry in de spotlight. Super gaaf, nietwaar?

Een teken van oprechte dankbaarheid voor alle positieve reacties op haar rol in de serie

Vermogen

Inmiddels wachten fans alweer op een derde seizoen van de serie. Gezien het grote succes kan je daarom wel begrijpen dat de inmiddels mid-twintiger een aardig vermogen heeft opgebouwd. Natuurlijk is het een beetje gissen hoe hoog dat vermogen zou moeten gaan, maar je kan het makkelijk schatten op honderdduizenden dollars. Tenminste, als we bepaalde ‘juicy‘ websites moeten geloven. Laten we het erop houden dat ze vast niet elke dollar moet omdraaien en stress heeft om rond te komen. Al is het natuurlijk ook wel hard werken, zo af en toe!

Relatie

Dus, Gentry ziet er vrij jong uit voor haar leeftijd en ziet er als half-black, half-white dame prachtig uit. Het zou ons dan ook niets verbazen dat Gentry een relatie heeft. Mocht jij het je ook afvragen, we hebben even wat onderzoek voor je gedaan. En wat blijkt? Gentry heeft inderdaad een relatie met een jongeman genaamd Michael. Tenminste, dat denken we. Ze zou namelijk ook recentelijk een andere relatie hebben beëindigd en dat betrof degene met Ezra Pounds. Nou ja, relatie of niet, ze zal genoeg aandacht krijgen.

Zoals je op bovenstaande foto overigens ook kan zien, is dat Gentry regelmatig in contact komt met grote modemerken. In dit geval betrof het Givenchy, maar zo heeft ze ook weleens in een jurk van Dior over de rode loper geparadeerd. Toch nog een leuk ander detail over deze dame. Overigens is dat niet heel ‘speciaal’ voor personen met een bekendheid als die van haar. Kijk maar eens naar de prestigieuze Oscars. Je wil niet weten wat die outfits kosten…

Toekomst

In de toekomst kijken is ongeveer hetzelfde als koffiedik kijken: je weet niet dat wat je voorspelt, uit zal komen. In principe is dat niet erg, maar in het geval van zo’n onzeker bestaan als acteur misschien wel wat meer dan anders. Anyway, we zijn benieuwd naar de rollen die Gentry in de toekomst nog zal vertolken. Want, hetgeen met zo’n grote rol is, is dat de meeste mensen Gentry nu zien als Ginny. Als ze een andere rol zal aannemen, dan is het voor heel veel mensen alsof Ginny daar staat en niet de rol die ze op dat moment vertolkt.

Goed, we wensen haar al het succes van de wereld en zijn benieuwd naar wat er nog komen gaat. We heffen het glas graag op Antonia Gentry!