De belangrijkste voordelen van een eenpersoonsbed!

Eenpersoonsbedden worden vaak gebruikt in eenpersoonshuishoudens, maar doen ook vaak dienst als logeerbed. Het grote voordeel is natuurlijk dat deze bedden weinig ruimte in beslag nemen, en indien je kiest voor een variant met opbergvakken, ook nog eens als opslagruimte kunnen dienen.

Waarom zijn eenpersoonsbedden zo handig?

Heb je een eenpersoonshuishouden, of ben je op zoek naar een bed voor de logeerkamer met beperkte ruimte dan is het verstandig om te kiezen voor een eenpersoonsbed voor volwassenen. Hieronder geven we je enkele argumenten om te kiezen voor een eenpersoonsbed.

Ruimte besparend

Het grootste voordeel van een eenpersoonsbed voor volwassenen is natuurlijk het formaat. Een bed van 90 x 200 neemt veel minder ruimte in beslag dan bedden voor twee personen. En als het bed toch maar bedoeld is voor een enkele persoon, waarom zou je die ruimte dan niet besteden aan andere zaken in de kamer, zoals een bank, bureau of kasten? Ook indien de ruimte in bijvoorbeeld je logeerkamer beperkt is, is het verstandig om te kiezen voor een eenpersoonsbed. Desnoods met een onderschuifbed dat je kunt gebruiken indien er toch eens twee logés tegelijkertijd zijn.

Makkelijk te verplaatsen

Een ander groot voordeel van een eenpersoonsbed voor volwassenen is het feit dat dit soort bedden gemakkelijker te verplaatsen zijn dan tweepersoonsbedden. En dat is handig als je bijvoorbeeld wilt schoonmaken. Dus liggen er toch nooit meerdere personen in het bed, dan is dit zeker een extra argument om te kiezen voor een eenpersoonsbed.

Ruime keuze eenpersoonsbedden

Ben je op zoek naar een eenpersoonsbed dan kun je natuurlijk naar een landelijke doe-het-zelf of woonwinkel gaan. Daar vind je meestal een of twee varianten en dat is zeker en vast niet wat je écht zoekt. Beter kun je naar een echte specialist gaan, waar je ruime keuze hebt in materialen, kleuren en modellen. Daar kun je dan een eenpersoonsbed voor volwassenen uitzoeken die echt past bij jouw wensen en woonstijl. Zo’n specialist is Emob.

De woonspecialist

Bij woonspecialist Emob kun je terecht voor bedden (ook tweepersoonsbedden natuurlijk) en al je andere benodigdheden voor je slaapkamer, zoals matrassen en beddengoed. Daarnaast kun je ook de rest van je huis inrichten met de ruim 30.000 artikelen die de specialist op voorraad heeft. Daaronder bevinden zich zitmeubels, kasten, maar ook complete kamers. Voor een totaaloverzicht ga je het beste naar de website emob.be, of breng je een bezoek aan de showroom in Beveren-Leie.